New Coronet boat full speed ahead on the sea

En unik båt

Coronet 35 Suncruiser er designet i Norge, produsert i Sverige, alt bygget inn i et dansk varemerke med lange tradisjoner. Båten er en overlegen solbåt med 4m2 solseng akter og solseng på dekk, stor salong, samt også god sovemulighet i cabinen og toalett. Varmt/kaldt vann og dusj på badeplattformen. Båten er også spekket med moderne elektronikk og løsninger.

Målet har vært å videreføre sjelen, designet og sjøegenskapene fra tidligere Coronet modeller, tilpasset dagens marked og behov. Designet er særegent, moderne og tidløst på samme tid, og bryter med dagens «designmote» mange båtprodusenter følger.

Båten er 330 cm bred, som gir et eksklusivt design, samtidig med god plass og stabilitet. Toppfarten er ca. 38 – 50 knop, avhengig av motoralternativ.

Med en planlagt mindre produksjon enn mange andre båtprodusenter vil også følelsen av å eie en Coronet 35 Suncruiser være spesiell. Dette er ikke en masseprodusert båt i en standardisert serieproduksjon, men en håndlaget, hel-skandinavisk båt. Dette betyr også høy kvalitet, men likevel til en konkurransedyktig pris.

Coronet boat slowly leaving the harbour
Computer rendering of new Coronet model